Lotul Tall Blacks pentru FIBA Basketball World Cup 2019

Noua Zeelendă a definitivat lotul de 12 cu care va participa la FIBA Basketball World Cup 2019. Decizia a fost luată după dubla pe care Tall Blacks au disputat-o în compania Canadei.

Antrenorul Paul Henare va miza pe următorii sportivi: Tom Abercrombie, Finn Delany, Isaac Fotu, Shea Ili, Jarrod Kenny, Rob Loe, Jordan Ngatai, Alex Pledger, Ethan Rusbatch, Tohi Smith-Milner, Corey Webster și Tai Webster.

Noua Zeelandă face parte din Grupa F, alături de Grecia, Brazilia și Muntenegru. Primele două clasate avansează în faza următoare a competiției.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.