Lotul Spaniei pentru FIBA World Cup 2019

Spania a anunțat lotul de jucători cu care va participa la FIBA Basketball World Cup 2019. Antrenorul Sergio Scariolo a renunțat la Jaime Fernandez și Ilimane Diop, astfel încât ibericii vor participa la turneul din China fără naturalizat (după ce Nikola Mirotic și Serge Ibaka au renunțat să participe în această vară).

Iată efectivul de 12 cu care Spania va aborda turneul final:

Fundași – Quino Colom, Sergio Llull, Ricky Rubio, Pau Ribas
Extreme – Javier Beirán, Rudy Fernández, Xavi Rabaseda
Pivoți – Víctor Claver, Willy Hernangómez, Pierre Oriola, Marc Gasol, Juancho Hernangomez

Doar doi dintre aceștia au evoluat în calificări. Colom a bifat 12 apariții, fiind unul dintre cei doar doi jucători care au evoluat în fiecare partidă din campania de calificare. Celălalt jucător din lotul de 12 pentru China care a jucat în calificări este Rabaseda, el având cinci apariții în calificări.

Spania face paete din Grupa C, alături de Puerto Rico, Iran și Tunisia. Ibericii vor mai disputa un meci de pregătire la Madrid, pe 22 august, cu Republica Dominicană, după care vor pleca în China.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.