Lotul Rusiei pentru EuroBasket 2017

Sergei Bazarevich, antrenorul echipei naționale a Rusiei, a definitivat lotul cu care se va prezenta la EuroBasket 2017.

Lotul Rusiei: Evgeny Baburin, Dmitry Kulagin, Mikhail Kulagin, Vitaly Fridzon, Dmitry Khvostov, Alexey Shved, Semen Antonov, Andrey Vorontsevich, Andrei Zubkov, Vladimir Ivlev, Nikita Kurbanov, Timofey Mozgov.

Formația amintită a fost repartizaă în Grupa D, care se va desfășura la Istanbul. Din grupă mai fac parte Marea Britanie, Serbia, Letonia, Turcia și Belgia. Primele patru clasate se califică mai departe.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.