Lotul Olandei pentru meciul cu România din 28 iunie 2018

Toon Van Helfteren, antrenorul echipei naționale a Olandei a definitivat lotul cu care va aborda meciul în compania României din fereastra a 3-a a calificărilor pentru FIBA Basketball World Cup 2019. Lista cuprinde 12 jucători.

Batavii au jucat un meci amical în cursul serii de vineri (22.06). Adversar a fost Belgia, iar rezultatul final a fost de 66-60 în favoarea Olandei. Worthy De Jong a totalizat 17 puncte, iat Shane Hammink a adăugat 11 puncte, 6 recuperări.

Iată efectivul:

Fundași – Charlon Kloof (Murcia), Leon Williams (Gottingen), Bryan Albters (Long Beach State), Worthy De Jong (Leiden)
Extreme – Arvin Slagter (Donar), Shane Hammink (Bilbao), Yannick Franke (Trento)
Pivoți – Stefan Wessels (Den Bosch), Jito Kok (Valladolid), Thomas Van der Mars (Tallin), Roeland Schaftenaar (Larisa Faros), Nick Oudendag (Den Bosch)

Reamintim că România are 2-2 la general, iar Olanda are 1-3. Tricolorii au învins în meciul direct din tur, scor 75-68. DIn grupă mai fac parte Italia (4-0) și Croația (1-3). Primele trei clasate se califică în faza a 2-a a calificărilor.

Meciul revanșă dintre Olanda și România are loc joi (28.06), ora 21:00, la Martini Plaza din Groningen. Partida este transmisă în direct la DigiSport.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.