Lotul Muntenegrului la EuroBasket 2017

Muntenegru a anunțat lotul cu care va veni la Cluj-Napoca, pentru EuroBasket 2017. Antrenorul Bogdan Tanjevic a nominalizat cei 12 jucători cu care va încerca să ajungă la Istanbul, pentru fazele eliminatorii.

Lotul Muntenegrului este alcătuit din Tyrese Rice, Nikola Ivanovic, Suad Sehovic, Nemanja Vranes, Vladimir Mihailovic, Nikola Pavlicevic, Nemanja Djurisic, Dino Radoncic, Nikola Vucevic, Bojan Dubljevic, Filip Barovic, respectiv Marko Todorovic.

Se evidențiază Vucevic – legitimat în NBA, Dubljevic – căpitanul Muntenegrului și om de bază al campioanei Spaniei, Rice – fundașul Barcelonei, fost MVP al F4-ului Euroligii, respectiv Todorovic – jucător cu angajament în Euroligă. Totodată îl regăsim pe Barovic, jucător legitimat de BC SCM Timișoara înaintea sezonului 2015/16.

Muntenegru se duelează în Grupa C cu Spania, Croația, Cehia, Ungaria și România. Primele patru clasate se califică mai departe. Naționala ex-iugoslavă este ultima care va ajunge la Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.