Lotul lărgit al Team USA pentru FIBA Basketball World Cup 2019

Statele Unite ale Americii vor miza pe o serie de superstaruri la FIBA Basketball World Cup 2019. Lista lărgită a jucătorilor care vor participa la campul din Las Vegas, în perioada 5-9 august anul curent, a fost dată publicității și cuprinde nume importante de la echipă de top, respectiv jucători de mare perspectivă ori suprestaruri consacrate ale ligii nord-americane de baschet masculin.

Cei 20 jucători invitați la campul din Las Vegas, acolo unde Gregg Popovich, noul antrenor al Team USA, alături de staff-ul său vor avea prima interacțiune cu jucătorii pentru acest proiect, sunt:

Donovan Mitchell (Utah Jazz); Harrison Barnes (Sacramento Kings); Bradley Beal (Washington Wizards); Anthony Davis (New Orleans Pelicans); Andre Drummond (Detroit Pistons); Eric Gordon (Houston Rockets); James Harden (Houston Rockets); Tobias Harris (Philadelphia 76ers); Damian Lillard (Portland Trail Blazers); Kevin Love (Cleveland Cavaliers); Kyle Lowry (Toronto Raptors); CJ McCollum (Portland Trail Blazers); Khris Middleton (Milwaukee Bucks); Myles Turner (Indiana Pacers); Kemba Walker (Charlotte Hornets); Kyle Kuzma (Los Angeles Lakers), Brook Lopez (Milwaukee Bucks), Paul Millsap (Denver Nuggets), Tatum (Boston Celtics) și P.J. Tucker (Houston Rockets).

Colaboratorii lui Popovich pentru FIBA Basketball World Cup 2019 sunt Steve Kerr (antrenorul lui Golden State Warriors), Lloyd Pierce (Atlanta Hawks) și Jay Wright (Villanova Wildcats).

Kuzma și Mitchell se află la prima convocare la echipei națională a SUA. Ceilalți 18 au jucat deja cel puțin o dată pentru Team USA. În listă se regăsesc 11 din primii 50 marcatori ai ultimului sezon în NBA.

Team USA va disputa două meciuri amicale pe Marvel Stadium din Melbourne, în compania naționalei Australiei. Ulterior, va mai juca o dată cu Australia și o dată cu Canada, la Sydney, înaintea plecării spre China, locul de desfășurare al turneului final. Americanii vor juca în Grupa E, alături de Cehia, Japonia și Turcia.

SUA are cinci titluri mondiale, trei medalii de argint și patru de bronz la Campionatele Mondiale de baschet masculin. În total a participat la 17 ediții.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.