Lotul lărgit al Franței pentru FIBA Basketball World Cup 2019

Franța a nominalizat 15 jucători pentru FIBA Basketball World Cup 2019. Naționala Hexagonului va miza pe o impresionantă serie de jucători cu angajamente în NBA și Euroligă.

Antrenorul echipei naționale a Franței a rămas Vincent Collet, cel alături de care s-a câștigat medalia de aur la EuroBasket 2013, respectiv bronzul la FIBA Basketball World Cup 2014. Jucătorii convocați de acesta sunt:

Andrew Albicy, Nicolas Batum, Nando de Colo, Evan Fournier, Rudy Goberrt, Thomas Heurtel, Louis Labeyrie, Paul Lacombe, Matthias Lessort, Timothe Luwawu-Cabarrot, Amath M’Baye, Adrien Moerman, Frank Ntilikina, Vincent Poirier și Axel Toupane.

Doar 12 din aceștia vor face parte din lotul Hexagonului la turneul final din China, programat a se desfășura între 31 august și 15 septembrie anul curent.

Reamintim că Tony Parker tocmai și-a anunțat retragerea din baschet. El nu va juca la Campionatul Mondial.

Franța face parte din Grupa G, alături de Germania, Iordania și Republica Dominicană. Primele două clasate se califică în faza următoare a competiției.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.