Lotul Italiei pentru FIBA World Cup 2019

Italia a anunțat lotul de jucători cu care va aborda FIBA Basketball World Cup 2019. Antrenorul Meo Sacchetti i-a inclus între cei 12 pe Luigi Datome și Danilo Gallinari, practic liderii actualei echipe, ambii absentând la o bună parte a meciurilor de pregătire din această vară.

Italia mizează pe următorii sportivi în China: Amedeo Della Valle, Marco Belinelli, Alessandro Gentile, Paul Biligha, Luca Vitali, Danilo Gallinari, Daniel Hackett, Ariel Filloy, Jeff Brooks, Amedeo Tessitori, Awudu Abass și Luigi Datome.

De notat că antrenorul Sacchetti a renunțat la Giampaolo Ricci și la fiul său, Brian Sacchetti, pentru definitivarea lotului.

În faza grupelor, Italia se duelează cu Angola, Serbia și Filipine. Primele două clasate se califică în grupa valorică 1-16.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.