Lotul de 12 al Croației pentru meciul cu România

Croația a anunțat lotul de 12 cu care va aborda meciul împotriva României de vineri (23.02), contând pentru runda a 3-a din campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019. Confruntarea se va disputa la Zadar și va fi transmisă în direct la DigiSport, cu începere de la ora 19.

Prezenți în cantonamentul de la Zadar, Marko Popovic (jucător de poziția 1 cu opt sezoane în Euroligă, actualmente al 8-lea marcator al Ligii ACB – ediția 2017/18) și Rok Stipcevic (celălalt jucător de poziția 1 cu experiență) nu au fost incluși în lotul de 12 pentru meciul cu România. Ambii sunt accidentați. În schimb, Croația mizează pe o sumedenie de oameni mari.

Cei 12 jucători sunt:

1. PILEPIĆ Fran
2. PLANINIĆ Darko
3. ŠAKIĆ Željko
4. ULJAREVIĆ Karlo
5. ŽORIĆ Luka
6. BABIĆ Luka
7. BILAN Miro
8. BUVA Ivan
9. DELAŠ Ante
10. KRUŠLIN Filip
11. MAVRA Dominik
12. PERIĆ Hrvoje

Sakic, Kruslin, Bilan, Mavra și Planinic sunt cei cinci care au jucat și în prima fereastră din actuala campanie. Ceilalți șapte nu au evoluat în luna noiembrie 2017.

De notat că Croația are 0-2 la general și se situează pe ultimul loc în grupă, aflându-se într-o situație delicată. România are 1-1.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.