Lokomotiv Kuban rămâne neînvinsă, Unics Kazan pierde în TOP 16 din EuroCup

Lokomotiv Kuban Krasnodar este neînvinsă la jumătatea TOP 16 din EuroCup – ediția 2017/18. Rușii au învins Cedevita Zagreb cu scorul de 69-64, în runda a 3-a. Meciul a avut loc marți (16.01).

Frank Elegar a totalizat 20 puncte, 9 recuperări, Trevor Lacey a adăugat 19 puncte, 3 recuperări, 3 intercepții, alți șase jucători marcând pentru Loko Basket. În replică, Damir Markota și Demetris Nichols au avut câte 14 puncte pentru Cedevita.

Lokomotiv are 3-0 la general, iar Cedevita a ajuns la 0-3. Buducnost și Trento au 1-1 la general și se duelează direct în cursul zilei de miercuri (17.01), în Grupa G.

Unics Kazan a suferit primul eșec în această fază a competiției. Echipa lui Dimitris Priftis a cedat pe teren propriu în confruntarea cu Reggio Emilia. Rezultatul final a fost de 69-71, italienii marcând ultimele trei puncte ale partidei, toate de la linia de pedeapsă.

James White a totalizat 16 puncte, 9 recuperări, Amedeo della Valle și Julian Wright au adăugat câte 13 puncte, iar Manuchar Markoishvili a izbutit 12 puncte pentru învingători. Jamas Smith a replicat cu 15 puncte pentru ex-sovietici.

În urma acestui meci Unics și Reggio Emilia au 2-1 la general în Grupa H. Miercuri (17.01) este programat duelul dintre Asvel Villeurbane (1-1) și Limoges (0-2). La primii debutează fratele lui Tony Parker în postură de antrenor principal.

Herbalife Gran Canaria s-a impus în manieră categorică pe terenul lui Galatasaray Istanbul, acolo unde a debutat Oktay Mahmouti în calitate de antrenor principal. Rezultatul final a fost de 108-86. Ibericii s-au desprins la 15 puncte în prima repriză, turcii au recuperat mai mult de jumătate din deficit în actul al 3-lea, dar secvența a 4-a a consemnat un parțial de 28-12.

Șase jucători de la Gran Canaria au avut între 10 și 19 puncte marcate, iar alții trei au înscris între 6 și 9 puncte. DaJuan Summers a replicat cu 21 puncte, 5 recuperări pentru Galata.

Gran Canaria are 2-1 în Grupa E. În schimb, Galatasaray are 0-3. În celălalt meci al grupei, Darussafaka Istanbul primește vizita Albei Berlin.

Foto: www.eurocupbasketball.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.