Lokomotiv Kuban Krasnodar se desparte de antrenorul Sașa Obradovic

Lokomotiv Kuban Krasnodar a anunțat despărțirea de antrenorul Sașa Obradovic. Anunțul a fost făcut duminică (04.11), după surprinzătorul eșec suferit pe teren propriu cu Kalev Cramo, scor 80-85, meci în care Branko Mirkovic (ex-CSM Oradea) a totalizat 14 puncte, 6 pase decisive pentru învingători.

Este cel de-al 2-lea meci pierdut de Loko Basket în actuala ediție a Ligii VTB. Primul eșec s-a consemnat pe terenul lui Unics Kazan, scor 75-79. De notat că echipa din Krasnodar are trei victorii în actuala stagiune în redutabila întrecere regională. Este vorba despre succese cu Zenit St. Petersbu8rg, VEF Riga și Nizhny Novgorod.

Lokomotiv Kuban a pierdut și la mijlocul acestei săptămâni, tot pe teren propriu, cu Alba Berlin, în EuroCup. Rezultatul final a fost de 75-83. Acesta a fost primul meci pierdut de gruparea din Krasnodar în actuala ediție a EuroCup. Lokomotiv are patru victorii în competiție și este în postură de a se califica în faza următoare.

Amintita grupare a avut un parcurs impecabil în ediția 2017/18 a EuroCup până la faza semifinalelor. Aici a fost învinsă, pentru ca apoi să rateze și accesul în finala Ligii VTB, irosind orice șansă de a reveni în Euroliga masculină.

Conducerea clubului a acordat credit lui Sașa Obradovic în vară, dar la capătul acestei săptămâni, după două înfrângeri pe teren propriu, Lokomotiv Kuban Krasnodar a decis să se despartă de antrenor.

Interimatul va fi asigurat de Vlada Jovanovic, fost antrenor principal și asistent la Partizan Belgrad. În ultimele două veri, Vlada Jovanovic a antrenat echipele naționale U18 și U20 ale Serbiei. El fusese angajat în această vară la club pe post de asistent al lui Obradovic.

Referitor la Kalev Cramo, trebuie notat că estonienii au produs o surpriză de proporții și în sezonul trecut la nivelul Ligii VTB. Balticii au învins atunci pe Khimki Moscova, echipă angrenată în Euroliga masculină. Acel rezultat a condus la sancționarea pecuniară a tuturor angajaților clubului moscovit, măsură asupra căreia s-a revenit ulterior.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.