Lokomotiv Kuban Krasnodar a câștigat Cupa Rusiei 2018

Lokomotiv Kuban Krasnodar a cucerit Cupa Rusiei. Formația antrenată de către Sașa Obradovic își încununează parcursul impresionant din sezonul 2017/18 cu un prim trofeu, după ce a învins pe Nizhny Novgorod, scor 85-64.

Turneul final, de tip Final 4, a mai cuprins echipele Novosibirsk și Irkut. Finala mică a fost adjudecată de Novosibirsk, scor 79-75.

Dmitry Kulgin a totalizat 29 puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări. El a fost desemnat MVP al competiției.

Cvintetul ideal al turneului final a fost alcătuit din Dmitry Khvostov (Lokomotiv-Kuban), Sergey Tokarev (Novosibirsk), Pavel Antipov (Lokomotiv-Kuban), Petr Gubanov (Nizhny Novgorod), Alimdzhan Fedyushin (Irkut).

Este cel de-al 2-lea trofeu de cupă cucerit de Lokomotiv. Precedentul datează din anul 2000. Formația din Krasnodar a pierdut finala Cupei Rusiei în 2014. De altfel, ediția 2017/18 a fost prima ce a cuprins echipele rusești angrenate în Liga VTB după ediția 2013/14.

În sezonul actual, Lokomotiv Kuban Krasnodar are 12-2 în Liga VTB și 16-0 în EuroCup.

Foto: www.vtb-league.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.