Lokomotiv Kuban completează careul de ași ai Ligii VTB

Lokomotiv Kuban Krasnodar s-a calificat în semifinalele Ligii VTB. Formația antrenată de Sașa Obradovic a dispus cu scorul general de 3-1 în seria cu Unics Kazan.

Loko Basket a pierdut Meciul 1 al seriei, pe teren propriu, după care a restabilit egalitatea în cel de-al 2-lea joc pe care l-a găzduit. Seria s-a mutat apoi la Kazan, acolo unde formația ce a jucat în ediția 2016/17 a Euroligii spera să închidă conturile după break-ul izbutit în primul joc.

Lucrurile s-au schimbat, nu doar locația, Lokomotiv Kuban fiind echipa mai bună în cele două jocuri disputate pe terenul lui Unics. Meciul 3 s-a încheiat cu scorul de 83-71, iar Meciul 4 cu 84-79 în favoarea oaspeților.

Lokomotiv Kuban revine în semifinalele Ligii VTB, acolo unde s-a calificat de alte două ori în primele patru ediții. Gruparea din Krasnodar a fost eliminată în sferturile de finală ale competiției în sezonul preceent. Cel mai bun rezultat al echipei amintite în Liga VTB datează din sezonul 2012/13, când a disputat finala.

În semifinale, Lokomotiv Kuban Krasnodar se duelează cu CSKA Moscova. Primul meci se va disputa pe 26 mai, după turneul final al Euroligii masculine.

Prin prisma eliminării în sferturile de finală, sezonul 2016/17 al lui Unics Kazan s-a încheiat. Formația pregătită de Evgeny Pashutin nu va mai juca în Euroliga masculină în următoarea stagiune. Locul acestei formații va fi luat de câștigătoarea Ligii VTB ori de finalista competiției, dacă trofeul va fi câștigat de CSKA Moscova.

Foto: www.vtb-league.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.