LNBM 2018/19 – Săptămâna 8

Liga Națională de baschet masculin – ediția 2018/19 programează ultima etapă din tur în Grupa valorică C la mijlocul acestei săptămâni. Jourile rundei a 9-a în această competiție se dispută miercuri (21.11).

Iată programul jocurilor:

CS Universitatea Cluj-Napoca vs CSM Tîrgu Mureș, scor 61-122
CSM VSKC Miercurea Ciuc vs CSM 2007 Focșani, scor 77-62
CN Aurel Vlaicu vs CSM Sighetu Marmației, scor 56-83
ACS Târgu Jiu vs CSM Phoenix CSU Galați, scor 77-82
Rapid București vs CS Agronomia București, scor 82-64

Joi (22.11), la București, se va desfășura un meci în devans. Profitând de prezența în capitală pentru jocul cu CN Aurel Vlaicu, CSM Sighetu Marmației se duelează la distanță de o zi cu o altă echipă din această localitate. Este vorba despre jocul cu Agronomia București, contând pentru etapa a 13-a.

Acestea sunt ultimele meciuri din prima jumătate a fazei inaugurale din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2018/19. Grupele valorice A și B au ajuns deja la jumătate. Competiția se va relua, pentru toate cele trei grupe valorice, la începutul lunii decembrie anul curent, după jocul echipei naționale a României cu Kosov, respectiv după Ziua Națională a României.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.