LNBM 2017/18 – Playoff, Semifinale, Meciul 5: Doi români U23 utilizați

Nandor Kuti și Georges Darwiche au fost românii U23 utilizați în Meciul 5 al semifinalelor Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. CSM Steaua EximBank a învins pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca, scor 76-72, pentru a se califica în finala campionatului.

Kuti a bifat 21 minute și 35 secunde în teren pentru formația de pe Someș. El a contabilizat 5 puncte, având 6 la eficiență și -5 la +/-, fiind descalificat pentru cinci greșeli personale.

Darwiche a evoluat 10 minute. El a jucat pe tot parcursul primului sfert și a totalizat 2 puncte cu 4 la eficiență și 7 la +/-.

Niciun alt jucător român sub 23 ani nu a evoluat în această partidă.

Foto: Manases Sandor / www.u-bt.ro

1 comentarii On LNBM 2017/18 – Playoff, Semifinale, Meciul 5: Doi români U23 utilizați

  • Kuti nu a jucat deloc rău.
    El a devenit deja un jucător consacrat în ciuda tinereții.
    Răutățile unora vizavi de el nu sunt corecte, practic în acest moment nu avem vreun jucător roman indiferent de vârstă care sa se apropie de valoarea străinilor care fac diferența la echipele ce au intrat în playoff.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.