Lista revenirilor în Liga Națională

Patru jucători străini se află la revenirea în Liga Națională. Vorbim aici despre sportivi care au avut în trecut angajament în țara noastră, după care au evoluat în altă ligă, iar la startul sezonului 2016/17 fac parte din efectivul unor echipe angrenate în Liga Națională.

Cei patru sunt legitimați la cluburi cotate între favorite la startul noului sezon. Ei sunt:

Marius Runkauskas – a jucat pentru CSU Asesoft Ploiești în sezonul 2014/15. A devenit campion al României și a fost MVP-ul sezonului, după care a semnat cu Lietuvos Rytas Vilnius. El revine în România, alături de Steaua CSM EximBank București.

Aleksandar Rasic – a jucat pentru Steaua CSM EximBank București în prima jumătate a sezonului 2015/16. El a trecut apoi la Turk Telekom Ankara și Mega Leks Belgrad, iar acum evoluează pentru U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

Sean Denison – a evoluat pentru CSM Oradea în sezonul 2013/14. A disputat două finale, după care a trecut la Polski Cukier Torun și în cel de-al 2-lea eșalon al Turciei. Canadianul revine în România la aceeași echipă, a cărei denumire oficială în prezent este CSM CSU Oradea.

Zarko Comagic – a petrecut un sezon și jumătate alături de CSM Oradea. În sezonul 2012/13 a obținut medalia de bronz în campionat, iar în stagiunea 2013/14 a disputat două finale cu aceași echipă. El a trecut apoi la Polski Cukier Torun și Falco Szombathely, iar acum s-a întors la Oradea.

Un al 5-lea revenit ar putea să fie Danilo Mijatovic. Potrivit informațiilor noastre, fostul jucător al Timbei Timișoara s-a despărțit de Dinamo București și ar putea să ajungă la SCM U Craiova. Aceste informații sunt însă neoficiale. Pe cale oficială, Mijatovic este jucătorul lui Dinamo, dar nu a jucat în victoria repurtată asupra lui Phoenix Galați, scor 86-76.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.