Liga profesionistă din Franța a semnat un parteneriat cu Amazon

LNB (Liga Națională de Baschet din Franța) a anunțat că a semnat un parteneriat cu Amazon. Acesta se întinde pe o perioadă de trei ani și reprezintă o nouă bornă atinsă de baschetul din Hexagon cu privire la modalitatea de rotunjire a veniturilor pentru echipele din Pro A și B.

Prin intermediul cestui parteneriat, cluburile din campionatul Franței vor putea să comercializeze produse promoționale, precum maiouri, pantaloni, replici ale echipamentelor, mingi, șepci, eșarfe, căni ș.a.m.d. cu ajutorul platformei www.amazon.fr. Astfel, se va crea un magazin online pe platorma amintită, de unde se vor putea achiziționa produse promoționale cu sigla LNB și/sau a echipelor favorite.

Brandul Amazon va fi vizibil în toate arenele din Hexagon unde se joacă meciuri din LNB Pro A și Pro B, pe pantalonul de joc al ficărei echipe, dar și în materialele publicitare de pe postul TV SFR Sport – deținătorul drepturilor de transmisie a meciurilor din competiția franceză de baschet masculin.

Alain Beral, președintele LNB, s-a declarat încântat de acest nou parteneriat. Pe lângă posibilitatea creterii vânzărilor online și a creșterii popularității brandurilor din campionatul Franței, prin intermediul parteneriatului cu Amazon se vor crea 1.500 locuri de muncă noi, cu contracte pe perioadă nedeterminată.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.