Liga Națională de baby și mini baschet 2018 se va desfășura la Mangalia

Liga Națională de baby și mini baschet 2018 se va desfășura, similar precedentelor trei ediții, la Mangalia. Decizia a fost pronunțată în cadrul ședinței Consiliului Director desfășurat duminică (26.11), la Cluj-Napoca.

Iată ce se precizează pe site-ul www.frbaschet.ro:

Dl. Horia Paun, Presedintele FR Baschet, a prezentat rezumatul discutiilor care au avut loc cu reprezentantii Primariei Mangalia referitor la organizarea Ligii Nationale de Baby si Minibaschet, editia 2018. Consiliul Director a aprobat cu unanimitate de voturi incheierea unui contract de colaborare intre FR Baschet si Primaria Municipiului Mangalia pentru organizarea Ligii Nationale de Baby si Minibaschet.

Nu a fost anunțată perioada în care se va desfășura evenimentul, însă ținând cont de locație este de așteptat ca acesta să se desfășoare în primele trei săptămâni ale vacanței școlare de vară.

Celelalte măsuri ale Consiliului Director din 26 noiembrie 2017 pot fi lecturate AICI.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.