Liga Adriatică – Goga Bitadze este „Top Prospect” în sezonul 2018/19

Goga Bitadze, pivotul gruzin înalt de 2.12 metri și în vârstă de 19 ani, a fost recompensat cu trofeul Top Prospect (cel mai de perspectivă jucător) pe sezonul 2018/19 în Liga Adriatică. Ex-sovieticul a avut un sezon de excepție, împărțit între Mega Leks și Buducnost Podgorica.

Jucătorul născut în anul 1999, a început stagiunea alături de Mega Leks, clubul aflat în proprietatea lui Misko Raznatovic, cel mai important agent din baschetul european și cel care deține compania BeoBasket (are cei mai mulți clienți în Euroligă și este agenția europeană cu cei mai mulți clienți în NBA).

La jumătatea stagiunii, datorită prestațiilor impresionante în Liga Adriatică, Bitadze a fost împrumutat la Buducnost, cu scopul de a-i fi testat potențialul în Euroliga masculină. El a continuat să joace în competiția regională și a făcut-o impresionant, fiind considerat următorul proiect european de NBA.

Bitadze a totalizat 16.3 puncte, 6.4 recuperări, 2.0 capace și 0.9 pase decisive pentru 20 la eficiență. El a bifat 22 prezențe în actuala ediție a Ligii Adriatice, având câte 11 apariții pentru Mega Leks și Buducnost. Prestațiile sale, dublate de statistica impresionantă, l-au propulsat pe Bitadze drept un jucător de poziția 5 de nădejde și care poate să facă pasul în față cu efect imediat. Goga își va continua aventura în Liga Adriatică alături de Buducnost, în playoff.

Citiți și

http://www.csufans.ro/stiri.php?id=1740&skey=international&lang=ro

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.