Liga Adriatică a anunțat cvintetul ideal al sezonului 2018/19

Liga Adriatică a anunțat componența cvintetului ideal pentru sezonul competițional 2018/19. Niciun sportiv născut în spațiul ex-iugoslav nu a fost inclus.

Cvintetul ideal este format din Joe Ragland, Jacob Pullen, Stratos Perperoglou, Jock Landale și Goga Bitadze. Fundașul Ragland și extrema Perperoglou sunt componenți ai Stelei Roșii. Americanul Pullen provine de la Cedevita, iar Landale evoluează la Partizan. În fine, Bitadze este component al lui Buducnost și a obținut deja titlul de „Top Prospect”.

Bitadze este jucătorul care obținut cele mai multe voturi în ancheta realizată de conducerea ligii în cadrul căreia au luat parte antrenorii celor 12 echipe, fanii și specialiștii chestionați de Liga Adriatică. Gruzinul a obținut 13.2% din totalul voturilor exprimate, fiind secondat de Pullen cu 12.4%.

Ultimul inclus în cvintetul ideal este Landale, care a obținut 7.8%. Ceilalți jucători care au obținut peste 3% sunt Earl Clark (5.6%), Billy Baron (4.4%), Alex Renfroe (4.3%), Dragan Apić (3.4%) respectiv Luka Božić (3.3%). Așadar, primul ex-iugoslav a fost de abia al 9-lea în listă.

Revenind la Bitadze, acesta a primit cel mai mare număr de voturi din partea antrenorilor. În schimb, Landale a obținut cele mai multe opțiuni din partea fanilor.

Foto: www.aba-liga.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.