Liga 1. Nemanja Petrovic revine în baschetul românesc, la Brăila

Nemanja Petrovic este cea mai recentă achiziție a CS Cuza Sport Brăila. Conducătorul de joc în vârstă de 27 de ani este la a treia aventură în baschetul românesc, după cele de la Concordia Chiajna și Timba Timișoara.

Petrovic a debutat în România în tricoul Concordiei Chiajna. El a promovat alături de ilfoveni, iar în LNBM a evoluat în 13 partide și a avut medii de 36:42 minute, 18.5 puncte, 5 pase decisive și 14.1 eficiență. Pentru Timba a jucat într-un singur meci, în sezonul 2014/15.

Petrovic este la cincilea transfer al Cuza Sport Brăila, după cele ale lui Ratko Petric, Adrian Movileanu,  Andrei Damian şi  Andrei Iliescu. Brăilenii au renunțat în acest intersezon la americanii Craig Nicholson și Richard Mc Calop.

Cuza Sport Brăila a încheiat prima fază a Ligii 1 cu un bilanț de 11 victorii și un meci pierdut. Sezonul se va relua pe 26 februarie, când Brăila are programată partida cu CN Aurel Vlaicu București.

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On Liga 1. Nemanja Petrovic revine în baschetul românesc, la Brăila

  • Piticul scelerat

    Doar Braila lipsea baschetului romanesc! Si-a deschis piticul-titirez (nini) filiala la 50 km de sediul central din galati? Asta sa nu se mai planga ca bugetul e mic, arbitri nu-l lasa sa faca rezultat si mai ales ca tara e prea mare si distantele ii obosesc jucatorii, ca in rest, el e cel mai bun antrenor din estul Europei. Urmeaza sa se lupte la promovare Buzaul, Vasluiul si Focsaniul si o sa avem Liga Nationala de NiniBaschet Masculin (LNNBM) in Romania. Unde sunt oamenii de baschet din Medias, Targu-Jiu, Arad, Iasi, Constanta, Ploiesti (in pofida tuturor nenorocirilor pe care le faceau)? Ne ducem pe apa sambetei fratilor cu oameni de-astia infiltrati fraudulos in fenomenul baschetbalistic! Sa ne bucuram de Eurobasket 2017 asta din Romania ca in urmatorii 30-50 de ani vom mai vedea numai la tv baschet de calitate.

  • ce comentariu de doi lei! Mediasul??? baschet?? Numai astia aveti voie sa faceti sport? Cuza Sport Braila este un club cu oameni inimosi, ambitiosi cu dragoste fata de acest sport si fata de performanta. Ca sa vedem baschet de calitate in Romania trebuie sa crestem jucatori, sa ne invatam copiii sa practice orice sport si sa devina cei mai buni , pentru asta trebuie munca sustinuta care trebuie rasplatita chiar si prin prezenta in LNBM.Ce spui tu ar fi ideal ca si Focsaniul , Vasluiul, Bacaul chiar sa se bata la promovare, de ce nu? Dar poate esti tu un Brucan cu 50 ani pe care ii prevestesti pentru baschetul de calitate , de asta te sfatuiesc sa te intorci la fotbal, ca acolo poate te pricepi.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.