Liga 1. Rezultate faza semifinală, etapa a 2-a

Duminică s-au desfășurat două partide din etapa secundă a fazei semifinale a Ligii 1 de baschet masculin, a treia fiind reprogramată pentru 27 martie.

Programul etapei este următorul:

Olimpia Baie Mare – BC Timba Timișoara 81 – 77
Știința București – CSM Ploiești 64 – 75

Meciul dintre CS Cuza Sport Brăila și Politehnica Iași a fost amânat din cauza unei probleme tehnice. Sala Danubius din Brăila nu este încă omologată de FRBaschet din cauza că panourile nu au sistem de protecție, informează site-ul baschetprahova.wordpress.com.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.