Levi Szijarto este primul transfer al Stelei în această vară

Steaua CSM EximBank București a anunțat legitimarea lui Levente Szijarto. Sportivul originar din Oradea, în vârstă de 33 ani, a semnat un contract pe doi ani cu formația din capitală. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a militarilor.

Cel mai titrat jucător român al generației actuale, Szijarto vine la Steaua după șase sezoane consecutive și 11 în total alături de CSU Asesoft Ploiești. În echipamentul prahovenilor, Levi a câștigat 10 campionate, la care se adaugă cele două câștigate la Aradn.

În sezonul recent încheiat, Szijarto a avut medii statistice de 3.1 puncte, 1.3 recuperări și 0.7 pase decisive pentru 3.4 la eficiență în aproape 15 minute pe partidă.

Szijarto este, așa cum a anunțat sursă citată, primul transfer perfectat de Steaua în această vară la capitolul jucători.

Pe de altă parte, bucureștenii l-au numit pe Hristu Șapera în funcția de antrenor.

La nivelul lotului de jucători, Pankracije Barac a semnat o prelungire cu formația din capitală și se pare că americanul Bill Amis a făcut același lucru, chiar dacă până la această oră nu a fost anunțată continuarea colaborării cu americanul pe cale oficială.

În plus, Titus Nicoară are contract valabil cu Steaua, semnat încă din vara trecută.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.