LeBron James a mai stabilit o performanță unică

LeBron James a mai scris o pagină de istorie. Deși învins pentru a 5-a oară în opt finale NBA disputate, „Regele” a izbutit o nouă performanță uluitoare.

James a devenit primul jucător din istoria ligii profesioniste nord-americane care încheie finala având medii de triple-double. În cele cinci meciuri ale seriei pe care Cleveland Cavaliers a pierdut-o cu 4-1 în compania lui Golden State Warriors, numărul 23 a avut medii de 33.6 puncte, 12.0 recuperări și 10.0 pase decisive pe meci.

Foto: Brian Spurlock-USA TODAY Sports

În ultimul meci al sezonului 2016/17, James a avut 41 puncte, 13 recuperări și 8 pase decisive. Cavs au pierdut, scor 120-129, la capătul unui meci pe care l-a scăpat de sub control în urma unui parțial de 5-28, consemnat în sfertul al 2-lea.

LeBron a fost, precum un veritabil lider, ultimul om din angrenajul lui Cleveland care a continuat să producă pentru echipa sa în termeni care să-i permită să mai spere la un miracol împotriva unui adversar care a mărșăluit pe parcursul întregului playoff spre al 2-lea titlu în ultimii trei ani.

Astfel, LeBron James rămâne cu trei titluri NBA. Două alături de Miami Heat, în 2012 și 2013, respectiv unul cu Cleveland Cavaliers, în 2016. El a pierdut cinci finale – trei cu Cleveland, în 2007, 2015 și 2017, respectiv două cu Miami, în 2011 și 2014.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.