LeBron James atinge borna 32.000 puncte în cea mai drastică înfrângere a carierei

LeBron James a avut o seara contrastantă. Legendarul baschetbalist aflat la primul sezon alături de Los Angeles Lakers a înregistrat cel mai drastic eșec, în cadrul meciului în care a depășit borna 32.000 la numărul de puncte marcate pe întreaga carieră.

Californienii au fost spulberați de Indian Pacers, scor 136-94. Jocul nu a avut istoric, fiind controlat de formația din Indianapolis. Aceasta s-a desprin la șapte puncte în primul sfert, pentru ca la jumătatea meciului scorul să fie de 69-46. Ecartul a urcat la 28 lungimi în sfertul al 3-lea și a depășit borna 40 în ultimul act.

Foto Jeff Haynes/NBAE via Getty Images

Bojan Bogdanovic a totalizat 24 puncte și 5 pase decisive pentru învingători. Croatul a fost urmat de alți șapte jucători de la Indiana cu cel puțin zece puncte.

LeBron James a bifat 30 minute de joc, perioadă în care a înscris 18 puncte, adăugând 9 pase decisive și 7 recuperări. El avea nevoie de zece puncte pentru a atinge borna 32.000 la numărul de puncte marcate pe întreaga carieră.

Anterior, cele mai drastice eșecuri din cariera lui LeBron James s-au consemnat în anul 2017, când juca pentru Cleveland Cavaliers. El a pierdut la diferență de 35 puncte cu Golden State Warriors și Detroit Pistons.

De notat că cel mai drastic eșec al lui LeBron James în playoff a venit tot pe mâna Indianei Pacers. Este vorba despre o înfrângere la 34 lungimi, consemnată în luna aprilie a anului trecut.

LeBron James are acum 32.008 puncte cu care se menține pe locul al 5-lea în lista jucătorilor cu cele mai multe puncte marcate. El se apropie de Michael Jordan, pe care urmează să-l depășească în cursul acestui sezon dacă rămâne sănătos.

LeBron James a depășit borna 32.000 puncte marcate în NBA!

Publicată de 24 secunde pe Marţi, 5 februarie 2019

LA Lakers au 27-27, bilanț cu care se situează pe locul 10 în Conferința Vest. Indiana Pacers au 35-19 și ocupă locurile 3-4 în Conferința Est, la egalitate cu Boston Celtics.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.