Lawrence Kinnard a avut 40 la eficiență în meciul cu campioana

Lawrence Kinnard este cel de-al 4-lea jucător care izbutește un indice de 40 la eficiență într-un meci din ediția 2017/18 a Ligii Naționale de baschet masculin. Americanul a izbutit această performanță pe terenul campioanei în exercițiu, U-BT Cluj-Napoca, la succesul lui CSU Sibiu, scor 86-70.

Kinnard a petrecut 39 minute pe parchet, perioadă în care a avut 6/6 la aruncările de trei puncte!. El a adăugat 5/10 la cele din interiorul semicercului, irosind două aruncări libere. Americanul a terminat cu 28 puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive, 3 intercepții și un capac, fără posesie pierdută pentru 40 la eficiență și 16 la plus/minus.

Aflat la primul sezon în România, Kinnard are 11.1 puncte, 4.5 recuperări, 2.0 pase decisive, 0.8 intercepții și 0.3 capace în 27:50 minute pe partidă. El a jucat în toate cele 15 patide ale Sibiului până la această oră. Procentajele nord-americanului sunt de 47% la două puncte, 39% la trei puncte și 39% (!) la linia de pedeapsă.

Ceilalți jucători care au atins borna 40 la eficiență într-un meci din actuala ediție de campionat sunt Radu Paliciuc (48), Nemanja Aleksandrov (41) și Zeljko Sakic (40). Primii doi au atins această bornă în meciul propriei echipe cu Dinamo București, iar croatul de la U-BT Cluj a reușit-o în victoria de la Craiova.

What a time…….to be alive!!!!!Great win tonight guys #Sibiu #csusibiu #csusibiufans #csusibiu🏀🏀🏀 #csusibiubasketball

Posted by Lawrence Kinnard on 20 Ianuarie 2018

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Lawrence Kinnard a avut 40 la eficiență în meciul cu campioana

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.