Latavious Williams a semnat cu Valencia Basket

Latavious Williams este noul pivot al echipei Valencia Basket. El sosește de la Unics Kazan, formație alături de care a evoluat în ultima ediție a Euroligii. Americanul a semnat pe un an cu campioana Spaniei.

Folosit în toate cele 30 meciuri disputate de ruși, Williams a avut medii de 6.9 puncte și 5.1 recuperări pe partidă. Înalt de 2.03 metri și în vârstă de 28 ani, noul pivot al Valenciei are o calitate atletică remarcabilă.

Williams a mai jucat în Spania pentru Badalona, Sevilla și Bilbao. El a mai a jucat în NBDL, Venezuela, Republica Dominicană, Puerto Rico, Germania și în Liga VTB. De asemenea, Latavious are două sezoane în Euroligă și două în EuroCup.

Valencia a mai legitimat următorii jucători în această vară: Aaron Doornekamp și Andres Rico. De asemenea, au fost prelungite angajamentele lui Antoine Diot și Bojan Dubljevic.

Noul antrenor al Valenciei este Txus Vidorreta. Acesta sosește de la Tenerife, alături de care a câștigat Basketball Champions League.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.