„The Last Dance” documentarul ESPN 30 for 30 despre ascensiunea lui Michael Jordan

ESPN Films și Netflix au anunțat că vor colabora pentru realizarea unui film documentar despre Michael Jordan, considerat cel mai bun jucător de baschet al tuturor timpurilor. Producția va avea zece episoade (de câte o oră fiecare).

Intitulat „The Last Dance”, documentarul este regizat de către Jason Hehir (care a mai realizat “The Fab Five,” “The ’85 Bears,” “Andre the Giant”) și produs de către Mike Tollin. Cele zece părți vor urmări ascensiunea lui Michael Jordan spre cele mai înalte culmi ale succesului în plan sportiv și business, fiind un om de succes nu doar pe terenul de baschet ci și în afaceri.

Documentarul face parte din impresionanta serie ESPN 30 for 30, demarată cu ocazia aniversării a 30 ani de existență a celebrului post TV de sport din Statele Unite ale Americii. La realizarea acestei producții se vor folosi peste 500 de ore de înregistrări video nemaivăzute în prealabil.

ESPN Films a anunțat pe Twitter realizarea acestui documentar.

Michael Jordan și-a dat acordul pentru realizarea acestui documentar și va fi parte activă în producția lui. Alături de el și-au dat acordul să participe celelalte nume importante care au contribuit la succesul înregistrat de Chicago Bulls în anii 90, atunci când MJ și „taurii” au fost probabil cele mai cunoscute figuri ale sportului profesionist la nivel global.

Premiera serialului „The Last Dance” este anunțată pentru anul 2019.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.