Landry Nnoko s-a alăturat Albei Berlin

Postul de televiziune german RTL a dezvăluit faptul că pivotul camrunez Landry Nnoko se antrenează cu Alba Berlin. Acesta s-a despărțit de Sakarya BSB, fostul oponent al CSM CSU Oradea în FIBA Europe Cup.

În vârstă de 24 ani, Nnoko măsoarp 2.08 metri și evoluează la poziția 5. El parcurge al 3-lea sezon la nivel profesionist. A debutat în sezonul 2016/17 alături de VL Pesaro, în primul eșalon al Italiei, pentru ca în stagiunea 2017/18 să evolueze la Grand Rapids Drive, în NBDL.

Nnoko s-a alăturat lui Sakarya BSB în această vară, avne medii statistice de 17.5 puncte, 9.3 recuperări, 1.3 pase decisive și 1.2 capace în aproape 34 minutepentru 17.3 la eficiență în aproape 34 minute pe partidă în primul eșalon al Turciei. În schimb, la nivelul FIBA Europe Cup a avut 14.5 puncte, 9.2 recuperări, 3.5 pase decisive și 0.8 capace pentru 20.2 la eficiență în 32 minute pe partidă.

Potrivit sursei citate, directorul sportiv al Albei Berlin, Himar Ojeda, a declarat că germanii îl urmăresc încă de la sezonul de debut pe Nnoko, dar acum jucătorul este accesibil formației amintite din toate punctele de vedere. El s-a despărțit de Sakarya BSB, club confruntat cu majore probleme financiare.

Alba Berlin așteaptă eliberarea cărții verzi (letter of clearence) de către Sakarya pentru a-l legitima pe Nnoko. S-ar părea că pentru moment există o neconcordanță și e posibil ca situația să se mai prelungească.

În altă ordine de idei, Darussafaka Istanbul a anunțat legitimarea lui Toney Douglas, alt fost jucător al Sakaryei. Acesta ar putea debuta pentru noua sa echipă la duelul cu Maccabi Tel-Aviv, în etapa a 11-a din sezonul regulat al Euroligii masculine.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.