Lakers și Cavaliers au anunțat noii antrenori. Sixers îl confirmă pe Brown!

Los Angeles Lakers și Cleveland Cavaliers au anunțat numele noului antrenor principal. De asemenea, Philadelphia 76ers l-au confirmat în funcție pe actualul tehnician.

Frank Vogel (foto) a fost desemnat noul antrenor principal al lui Los Angeles Lakers. Termenii înțelegerii nu au fost dezvăluiți, în cadrul anunțului oficial menționându-se cu Vogel a semnat un contract pe mai multe sezoane.

În vârstă de 45 ani, Vogel devine al 27-lea antrenor principal din istoria francizei și al 23-lea de la mutarea francizei în LA. Anterior, Vogel a antrenat pe Indiana Pacers (2010/16) și Orlando Magic (2016/18). El are un bilanț de 304 victorii și 291 înfrângeri. Originar din New Jersey, Vogel a lucrat ca antrenor asistent între 2001 și 2010, pentru Indiana, Philadelphia și Boston.

John Beilein este noul tehnician al lui Cleveland Cavaliers. El a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea din Ohio. Acesta sosește din NCAA, acolo unde a petrecut ultimii 12 ani la cârma universității Michigan.

În vârstă de 66 ani, Beilein se află la primul angajament în NBA. El are o experiență de 44 ani ca antrenor în liga universitară, începându-și cariera de antrenor imediat după absolvirea universității.

Brett Brown va continua la cârma Philadelphiei 76ers. Această echipă a fost învinsă de Toronto Raptors cu 4-3 la general în semifinalele Conferinței Est. Anunțul continuării a fost făcut de către Josh Harris, managerul echipei. Brown are deja șase sezoane la cârma Philadelphiei.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.