Laci Lazar, al 8-lea campion care continuă cu CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a anunțat continuarea colaborării cu Laci Lazar. În vârstă de 31 ani, pivotul înalt de 2.10 metri este cel mai longeviv jucător din istoria clubului bihorean.

Laci Lazar a semnat un nou contract cu CSM CSU OradeaDetalii -> https://bit.ly/2Kzpsrj

Publicată de CSM Oradea pe Miercuri, 8 August 2018

Născut la Oradea și format baschetbalistic pe aceleași meleaguri, Laci este un baschetbalist care se evidențiază în jocul de pick and roll și este considerat de ani de zile unul dintre cei mai eficienți jucători la capac din LNBM. El evoluează la poziția 5.

Cariera lui Lazar la nivel de seniori a demarat în anul 2003, când avea doar 16 ani, fiind component al echipei Clubul Atletic Oradea, formație ce a luat ființă în acel an. În anul 2005 a promovat în primul eșalon al țării, moment în care clubul amintit a fost preluat de CSM Oradea. A jucat pentru această grupare pe parcursul primilor opt ani în eșalonul de elită al României.

S-a despărțit de bihoreni în vara anului 2013, după cucerirea primei medalii din istoria CSM Oradea. A fost prima medalie și pentru Laci. El a trecut în Ungaria, la Jaszbereny, pentru ca în 2014 să revină în România, fiind legitimat de BC Mureș.

În trei ani alături de gruparea alb-albastră, Lazar a disputat finala Ligii Naționale de două ori (2015 și 2016, cea din urmă împotriva lui CSM Oradea), dar și două finale de Cupa României (2015 și 2017).

În vara anului 2017 s-a alăturat lui BCM U FC Argeș Pitești. Lazar s-a despărțit de alb-violeți după turneul de Cupa României, în februarie anul curent, alăturându-se echipei din orașul în care domiciliază, CSM Oradea. La început a contribuit la antrenamente, după care a intrat și la meciuri. Chiar dacă nu a avut un rol și minute foarte importante, Laci a suplinit absența lui Bogdan Țîbîrnă în ultimele două meciuri din finala LNBM 2018.

Lazar devine cel de-al 8-lea jucător din echipa campioană 2018 care continuă la Oradea. Primii șapte jucători anunțați au fost Kris Richard, Bobe Nicolescu, Vaidas Kariniauskas, Muhamed Pasalic, Mihai Gavrilă, Sean Denison și Arturas Valeika.

Până la această oră formația bihoreană a perfectat două transferuri. Este vorba despre Giordan Watson și Sean Barnette. Astfel, lotul echipei antrenate de Cristian Achim cuprinde zece jucători.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.