LA Lakers l-au transferat pe Anthony Davis!

Los Angeles Lakers au ajuns la un acord cu New Orleans Pelicans pentru trecerea lui Anthony Davis în California. Anunțul a fost făcut de ESPN, confirmarea fiind așteptată.

Conform sursei citate, pentru obținerea lui Davis, Lakers au renunțat la trei jucători, respectiv la trei opțiuni în primul tur al NBA Draft. Astfel, în schimbul lui AD, Pelicans i-au obținut pe Lonzo Ball, Brandon Ingram și Josh Hart. Totodată, Pelicans primesc opțiunea a 4-a în NBA Draft 2019, respectiv alte două viitoare opțiuni în primul tur al NBA Draft din anii următori (2021 și 2024).

Este una dintre cele mai consistente transferuri din istoria NBA. Pelicans obțin practic șase jucători. Trei cu efect imediat, al 4-lea prin Draft-ul din această lună, iar ultimii doi prin intermediul viitoarelor târguri de tineri jucători.

Anthony Davis intră în ultimul an de contract. El are opțiune să rămână în contract pentru sezonul 2020/21 contra sumei de 28.7 milioane dolari, dar în același timp are posibilitatea să iasă din acesta și să negocieze cu oricine dorește în vara anului 2020.

Transferul nu poate fi oficializat înainte de data de 6 iulie anul curent. Dacă mutarea va fi oficializată de abia după data de 30 iulie, atunci Lakers vor avea cu aproape cinci milioane de dolari mai mult la plafonul salarial, întrucât în transfer ar fi inclus și salariul opțiunii nr. 4 din Draft-ul 2019.

Cert este că Lakers îi au acum la dispoziție pe LeBron James și Anthony Davis. Rămâne de văzut cum va continua evoluția extrem de promițătorului Kyle Kuzma în aceste condiții, dar și ce alte mutări vor efectua californienii pentru a fi capabili să lupte pentru trofeul Larry O’Brien în sezonul 2019/20.

New Orleans Pelicans au prima opțiune în NBA Draft 2019. Este de așteptat ca aceasta să fie folosită pentru recrutarea lui Zion Williamson, unul dintre cei mai promițători jucători din istoria recentă a baschetului american.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.