LA Lakers îl readuc pe Dwight Howard

Dwight Howard este noul jucător al lui Los Angeles Lakers. El și-a reziliat contractul cu Memphis Grizzlies din propriul buzunar (a achitat 2.6 milioane dolari, bani pe care îi poate recupera din salariul primit de la Lakers).

Astfel, cel poreclit odinioară Superman se întoarce în California, acolo unde a început declinul unei cariere extrem de promițătoare. Potrivit ESPN, Howard se întoarce la Lakers cu un averitsment clar și anume: dacă strică atmosfera și de această dată, ducând echipa în colaps, șansele ca el să mai prindă un angajament în NBA vor fi nule.

Potrivit sursei citate, Howard și-a dat acordul să se preocupe de sarcinile ce îi vor fi trasate. Rolul său în noua echipă din LA va fi clar: să recupereze și să pună capace.

Howard a mai jucat pentru Lakers în sezonul 2012/13. Californienii au ocupat locul 7 în Conferința Vest și au pierdut cu 0-4 în primul tur al playoff-ului pe mâna lui San Antonio Spurs. Parcursul echipei a fost afectat pe de o parte de accidentări, iar pe de alta de diferite probleme interne.

De notat că Howard este, potrivit presei americane, recuperat după intervenția chirurgicală la spate, a slăbit și este într-o formă fizică bună. În aceste condiții, Lakers au optat să-l legitimeze pe Dwight Howard în detrimentul lui Joakim Noah.

Reamintim că Lakers au revenit pe piață după ce DeMarcus Cousins, jucător legitimat în această vară, a suferit o gravă accidentare la genunchi. Aceasta îl va ține pe Boogie departe de teren pe tot parcursul sezonului 2019/20.

LA Lakers aveau nevoie de încă un jucător mare după accidentarea lui Cousins. În condițiile actuale (problemele lui Golden State Warriors), Lakers au o șansă în sezonul 2019/20, așa cum s-ar putea să nu mai aibă alta prea curând.

Poziția 1: Rajon Rondo, Avery Bradley, Alex Caruso, Quinn Cook
Poziția 2: Danny Green, Kentavious Caldwell-Pope, Troy Daniels, Talen Horton-Tucker
Poziția 3: LeBron James, Jared Dudley
Poziția 4: Anthony Davis, Kyle Kuzma
Poziția 5: JaVale McGee, DeMarcus Cousins (accidentat), Dwight Howard

Noul antrenor principal al lui LA Lakers este Frank Vogel.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.