Kyrie, LeBron și Love poartă campioana NBA spre a 3-a victorie în seria cu Boston

Cleveland Cavaliers s-au apropiat la o singură victorie de cea de-a 3-a finală NBA consecutivă și a 4-a din istoria clubului. Gruparea din Ohio, campioană în exercițiu, a câștigat Meciul 4 al seriei cu Boston Celtics, scor 112-99.

Boston a deschis jocul foarte bine, construind un avantaj de zece puncte în primul sfert. Ecartul s-a menținut până la jumătatea partidei, moment în care scorul era de 57-47.

Lucrurile s-au schimbat în repriza secundă. Cleveland a realizat un parțial de 40-23 în secvența a 3-a și a câștigat repriza secundă cu 65-42 pentru a-și apropia victoria.

Kyrie Irving a totalizat 42 puncte, 4 pase decisive. Este un nou record absolut al carierei într-un meci de playoff pentru fundașul lui Cleveland.

LeBron James a adăugat 34 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, iar Kevin Love a încheiat cu 17 puncte, 17 recuperări, 5 pase decisive pentru învingători.

De cealaltă parte, Avery Bradley a avut 19 puncte, 5 recuperări, 3 pse decisive, alți trei dintri titulari având peste 15 puncte pentru Boston.

Isiah Thomas a absentat și de această dată. Liderul lui Celtics nu va mai juca în acest sezon din cauza unei accidentări.

Scorul general a devenit 3-1 în seria care se dispută pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Meciul 5 se dispută în Boston și devine decisiv pentru Celtics.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.