Kyndall Dykes a semnat în cel de-al 2-lea eșalon al Italiei

Kyndall Dykes este noul jucător al echipei Apu Gsa Udine, din Italia. Americanul s-a despărțit de U-BT Cluj-Napoca, după ce a câștigat cel de-al 2-lea titlu de campion al României (primul l-a obținut în 2011).

În 38 partide disputate la nivelul Ligii Naționale, Dykes a avut medii statistice de 16.7 puncte, 4.3 recuperări, 3.9 pase decisive și 1.1 intercepții pentru 18.1 la eficiență în peste 31 minute de joc. Americanul a fost liderul Clujului la puncte și minute jucate în sezonul amintit.

Echipa din Udine s-a clasat pe locul 9 în ultima ediție a Serie A2 – cel de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al Italiei. Formația amintită a promovat din liga a 3-a în sezonul 2015/16.

Prin această mutare devine limpede că U-BT Cluj-Napoca va legitima un alt jucător de pozițiile 2-3 pentru a-și completa lotul de jucători în perspectiva sezonului 2017/18.

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar