Kyle Shiloh va fi coleg cu Will Franklin

shiloh

Kyle Shiloh s-a înțeles cu polonezii de la Energa Czarni Slupsk. El va fi coleg de echipă cu William Franklin. Cei doi au jucat în ultimii doi ani în Liga Națională a României.

În vârstă de 29 ani, Shilog evoluează pe pozițiile 1-2 și a petrecut a 2-a parte a sezonului 2012/13, respectiv întreaga stagiune 2013/14 sub comanda lui Marcel Țenter, la Gaz Metan Mediaș. Aici a bifat 46 prezențe în Liga Națională și a avut medii statistice de 11.6 puncte, 5.1 recuperări, 3.4 pase decisive, 1.5 intercepții cu 1.9 posesii pierdute pentru 13.5 la eficiență în 30:45 minute pe meci.

Shiloh a câștigat Cupa României în anul 2013 alături de gruparea de pe Târnava Mare și a participat în două ediții ale FIBA EuroChallenge cu formația ardeleană. În sezonul 2013/14, la nivelul cupelor europene, Kyle a avut medii de 14.5 puncte, 5.5 recuperări, 2.6 pase decisive și 1.8 intercepții. El s-a numărat printre lideri la 12 capitole statistice diferite.

Absolvent al universității Nevada în anul 2007, Shiloh a jucat la nivel profesionist în NBDL, Finlanda și Franța. Înalt de 1.91 metri, Kyle se află la cel de-al 8-lea sezon în baschetul profesionist și evoluează pe pozițiile 1-2.

Informația a fost publicată pe eurobasket.com. Deocamdată clubul nu a confirmat informația, dar site-ul oficial vehiculează posibilitatea legitimării lui Shiloh.

Foto: fibaeurope.com/Krasnie Krylia

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.