Kyle Lowry, respectiv Dmitry Kulagin declară forfait pentru FIBA World Cup 2019

Kyle Lowry este cel mai recent nume care renunță la Team USA în această vară. Campion NBA în exercițiu, fundașul lui Toronto Raptors a dezvăluit că este accidentat, iar staff-ul medical al echipei sale de club nu și-a dat acordul ca el să reia activitatea.

Lowry (foto) a fost supus unei intervenții chirurgicale pe 19 iulie anul curent. Este vorba despre o intervenție la ligamentele degetului mare de de la mâna stângă.

În prezent, efectivul Team USA cuprinde 15 jucători. Între aceștia se numără campionul oliompic din 2016, Harrison Barnes (Sacramento Kings), respectiv campionul mondial din 2014, Mason Plumlee (Denver Nuggets). Ceilalți 13 sunt Jaylen Brown (Boston Celtics); De’Aaron Fox (Sacramento Kings); Joe Harris (Brooklyn Nets); Kyle Kuzma (Los Angeles Lakers); Brook Lopez (Milwaukee Bucks); Khris Middleton (Milwaukee Bucks); Donovan Mitchell (Utah Jazz); Marcus Smart (Boston Celtics); Jayson Tatum (Boston Celtics); P.J. Tucker (Houston Rockets); Myles Turner (Indiana Pacers); Kemba Walker (Boston Celtics); respectiv Derrick White (San Antonio Spurs).

În altă ordine de idei, Rusia l-a pierdut și pe Dmitry Kulagin. El este accidentat. Aceasta este a 2-a pierdere majoră pentru Sergei Bazarevich după Alexey Shved.

Lotul Rusiei la ora actuală cuprinde următorii jucători: Semyon Antonov, Nikita Balashov, Joel Bolomboy, Vitaly Fridzon, Vladimir Ivlev, Sergey Karasev, Artem Klimenko, Mikhail Kulagin, Nikita Kurbanov, Andrei Lopatin, Grigory Motovilov, Alexander Platunov. Andrey Sopin, Evgeny Valiev, Andrey Vorontsevich, Artem Zabelin și Andrey Zubkov.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.