Kristaps Porzingis cu o nouă prestație excelentă. New York cu victoria!

Kristaps Porzingis a izbutit o nouă prestație impresionantă pentru un debutant în NBA. Letonul, școlit din punct de vedere baschetbalistic la Sevilla, în Spania, a contribuit la un succes important, repurtat asupra lui Houston Rockets. Rezultatul final a fost de 107-102 în favoarea lui New York Knicks.

Partida s-a desfășurat la Toyota Center, din Texas. Knicks au reușit un sfert al 2-lea extrem de productiv în faza ofensivă, cu 34 puncte marcate, pentru ca în repriza a 2-a să fie egalii lui Rockets.

porzingis

Porzingis a avut 36 minute, fiind titularizat la poziția 4. El a avut 6/9 la aruncările din interiorul semicercului, 2/3 la distanță și 6/6 la linia de pedeapsă, adică o precizie deosebită la aruncări pentru leton. El a terminat cu 24 puncte. De asemenea, Kristaps a adăugat 14 recuperări (5 ofensive), 7 capace (!) și 2 pase decisive cu trei posesii pierdute.

Arron Afflalo a adăugat 16 puncte, 6 recuperări, iar Carmelo Anthony a terminat cu 14 puncte și 6 recuperări pentru învingători. Langston Galloway a avut 12 puncte pentru ca Jose Calderon să terminat cu 11 puncte, 7 pase decisive și o intercepție, fără posesie pierdută în contul echipei pregătite de către Derek Fisher.

În replică, James Harden a avut 24 puncte și 10 pase decisive cu 7 recuperări, 3 intercepții și 2 capace în 38 minute de joc. Houston a avut alți cinci jucători cu peste zece puncte marcate.

New York are 8-6 la general, cu 5-2 în deplasare.

Houston ajunge la 5-9. Rockets ajunge la 3-6 pe teren propriu și la 1-2 după concedierea antrenorului Kevin McHale.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.