Kostas Papanikolaou continuă alături de Olympiacos Pireu

Kostas Papanikolaou este cel de-al 2-lea jucător elen care a semnat un nou angajament cu Olympiacos Pireu în această vară. Cele două părți au convenit asupra unui contract cu durată pe următorii trei ani.

Papanikolaou și Olympiacos au avut a 2-a rundă de negocieri, după ce în urmă cu câteva zile părțile s-au despărțit fără să ajungă la un consens. S-a revenit la masa discuțiilor în cursul zilei de joi, când s-a și semnat angajamentul.

La întâlnire au participat frații Aggelopoulos, proprietarii echipei. Aceștia i-au prezentat planurile echipei pentru următorul sezon comptițional.

Reamintim că Olympiacos Pireu a semnat un contract cu Vassilis Spanoulis. Acesta va juca în sezonul 2018/19.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.