Kostas Missas nu mai este antrenorul Greciei

Kostas Missas nu mai este antrenorul echipei naționale a Greciei. Tehnicianul cunoscut pentru activitatea în baschetul elen feminin și-a încheiat angajamentul cu prima reprezentativă masculină prin încheierea aventurii la EuroBasket 2017. Elenii au fost eliminați de Rusia în sferturile de finală ale competiției.

Missas va prelua funcția de director tehnic al echipei de baschet feminin de la Olympiacos Pireu. În aceste condiții postul de antrenor principal al primei reprezentative masculine a Greciei devine vacant.

Potrivit eurohoops.net, la ora actuală există doi candidați principali. Este vorba Ilias Papatheodorou – antrenorul naționalei U20, campioană continentală, respectiv Soulis Markopoulos – fost principal la PAOK Salonic. Decizia este importantă în condițiile în care mai mult ca sigur naționala Greciei va miza pe jucători de la echipele de club care nu evoluează în Euroligă.

Este de așteptat ca federația elenă să anunțe numele noului antrenor principal în condițiile în care Grecia va juca în noiembrie primele meciuri din campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019.

Grecia face parte din Grupa H în campania de calificare pentru următoarea ediție a Campionatului Mondial de baschet masculin. Adversari sunt Israel, Marea Britanie și Estonia. Primele trei clasate avansează în faza a 2-a a grupelor.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.