Kosta Koufos a semnat cu CSKA Moscova

Kosta Koufos este noul jucător al echipei CSKA Moscova. Părțile au convenit asupra unui contract pe un sezon cu opțiune pentru al 2-lea. El sosește de Sacramento Kings.

Noul jucător al lui CSKA Moscova este născut în SUA din părinți greci. Koufos a jucat pentru naționala Greciei, cucerind medalia de bronz la EuroBasket 2009.

Înalt de 2.13 metri și în vârstă de 30 ani, baschetbalistul elen se află la primul angajament profesionist în Europa. Koufos a petrecut ultimii 11 ani în NBA. De-a lungul acestei perioade a jucat pentru Utah, Denver, Minnesota, Memphis și Sacramento.

Koufos are 724 apariții în liga nord-americană cu medii pe carieră de 5.7 puncte, 5.0 recuperări și 0.7 capace pe partidă în 16.4 minute. Este jucător clasic de poziția 5, având procentaj de 53% la aruncările din acțiune, respectiv 58% la linia de pedeapsă. El nu dispune de aruncare de trei puncte.

Acesta este al 4-lea transfer perfectat de CSKA Moscova în această vară. Deținătoarea Euroligii a prelungit angajamentul lui Dimitrit Itoudis, tehnicianul elen reușind să-i aducă la echipă pe Johannes Voigtmann, Darrun Hilliard și Janis Strelnieks.

Totodată, CSKA a anunțat continuarea colaborării cu Kyle Hines, Will Clyburn și Semen Antonov. La capitolul plecări: Sergio Rodriguez, Nando De Colo, Cory Higgins.

1 comentarii On Kosta Koufos a semnat cu CSKA Moscova

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.