Klay Thompson stabilește noul record de triple într-un singur meci

Golden State Warriors au învins pe terenul lui Chicago Bulls, scor 149-124, într-un meci din sezonul regulat al ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin – ediția 2018/19. Partida s-a desfășurat la United Center și a consemnat un record individual de senzație.

Klay Thompson a înscris 14 coșuri de trei puncte într-un singur meci, stabilind un nou record absolut în acest sens. El a executat 24 aruncări de la mare distanță în acest meci. Thompson a terminat cu 52 puncte, având 18/29 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeasă. A adăugat 5 recuperări și o intercepție cu două posesii pierdute.

Precedentul record de trei puncte marcate de un singur jucător într-un meci din NBA aparținea lui Stephen Curry, colegul lui Thompson la Golden State. Acesta a avut 13 reușite de pe semicerc pe parcursul unui singur meci. De asemenea, Klay a egalat recordul de triple înscrise într-o singură repriză cu zece astfel de reușite. Primul care a reușit acest lucru este Chandler Parsons.

Foto Jeff Haynes/NBAE via Getty Images

Warriors au avut 17 coșuri de trei puncte marcate la jumătatea meciului din Chicago. Astfel, Golden State au egalat un alt record absolut. De notat că formația campioană conducea cu scorul de 92-50 la jumătatea partidei. Californienii au terminat cu 24 triple, un nou record al francizei.

De notat că Thompson a suferit o rană deschisă la cap în timpul meciului. El a continuat să joace după ce i-a fost oprită sângerarea.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.