Khimki Moscova se impune în confruntarea lui Unics Kazan

Khimki Moscova a obținut o victorie categorică în confruntarea cu Unics Kazan, contând pentru sezonul regulat al Ligii VTB. Rezultatul final a fost de 87-70.

Venită după succesul remarcabil obținut la Istanbul, pe terenul lui Fenerbahce, echipa din Kazan a fost premiată la începutul partidei de la Moscova grație performanțelor obținute în luna octombrie. Unics a câștigat toate meciurile disputate în Liga VTB pe parcursul lunii recent încheiate, iar Keith Langford a fost desemnat MVP al lunii octombrie.

khimki

Toate aceste aspecte nu au ajutat echipe lui Evgeny Pashutin în capitala Rusiei. Khimki s-a desprins la 11 lungimi pe parcursul primului sfert și a condus ostilitățile pe tot parcursul jocului. Unics părea să se apropie pe tabela de marcaj, însă sfertul decisiv a consemnat un parțial de 19-10 în favoarea amfitrionilor.

Nobel Boungou Colo a avut 19 puncte, 5 recuperări, Alexey Shved a adăugat 14 puncte, 4 pase decisive, iar Jacob Pullen a încheiat cu 13 puncte și 6 pase decisive pentru învingători. Keith Langford a replicat cu 15 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, iar Quino Colom a încheiat cu 15 puncte, 9 pase decisive și 6 recuperări.

Khimki Moscova are 2-1 la general după acest meci în Liga VTB. În schimb, Unics Kazan ajunge la 5-1. De notat că CSKA Moscova rămâne singura echipă neînvinsă în competiție, având 4-0.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.