Kevin Love ratează decisivul dintre Boston și Cleveland

Kevin Love va rata Meciul 7 al finalei Conferinței Est în playoff-ul NBA 2018. Cleveland Cavaliers au anunțat pe site-ul oficial că jucătorul amintit nu va fi disponibil pentru partida decisivă a seriei cu Boston Celtics.

Love a suferit o contuzie în urma unei coliziuni extrem de violente cu Jayson Tatum. Ambii jucători au resimțit impactul, însă Kevin a părăsit terenul și nu a mai revenit pe parchet în Meciul 6 după o puternică lovitură încasată, involuntar, la cap. Cleveland a anunțat că Love urmează protocolul existent la nivelul ligii în cazul unor astfel de leziuni. Prin urmare, Love nu va fi disponibil pentru Meciul 7 al seriei care va trimite reprezentanta Estului în finala NBA 2018.

Foto Maddie Meyer/Getty Images

În vârstă de 29 ani, Love are 17 meciuri jucate în actuala ediție a playoff-ului NBA. El a jucat în toate meciurile lui Cleveland din fazele superioare după ce de-a lungul sezonului regulat s-a confruntat cu mai multe probleme, incluzând o stare de depresie. El are medii statistice de 13.9 puncte, 10. recuperări, 1.6 pase decisive și 0.6 intercepții în 31 minute pe partidă, fiind o piesă extrem de importantă în angrenajul echipei alături de care a câștigat titlul NBA în urmă cu doi ani.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.