Kevin Durant nu va juca în deschiderea finalei NBA 2019

Golden State Warriors au emis un comunicat oficial cu privire la situația medicală a lui Kevin Durant și DeMarcus Cousins. Campioana NBA nu a mizat pe serviciile acestor jucători în meciuri importante din actualul playoff.

Potrivit comunicatului, Durant nu a primit undă verde pentru a relua activitatea baschetbalistică. El continuă programul de recuperare și se pare că nu va juca în primul meci al finalei NBA.

În schimb, Cousins a efectuat primul antrenament alături de colegii săi. El nu a mai jucat din primul tur al playoff-ului, pe 16 aprilie anul curent, astfel încât este neclar dacă va fi utilizat în jocul de deschidere al finalei.

Warriors nu au făcut niciun anunț în legătură cu situația lui Andre Iguodala. El a lipsit în ultimele 18 minute ale Meciului 3, respectiv în Meciul 4 al finalei Conferinței Vest.

În finala NBA 2019, Golden State Warriors se duelează cu învingătoarea seriei dintre Milwaukee Bucks și Toronto Raptors. Actualmente canadienii conduc cu 3-2 la general în seria care se dispută pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Finala NBA demarează în cursul săptămânii viitoare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.