Kevin Durant a fost operat

Kevin Durant a anunțat pe Instagram că a fost supus unei intervenții chirurgicale la tendonul achilian. El s-a accidentat în Meciul 5 al finalei NBA 2019, la prima apariție pe parchet după o absență de o lună ca urmare a unei alte accidentări la același picior.

Așadar, Durant nu va mai fi un factor în seria dintre Golden State și Toronto. El are opțiunea de a rămâne în contract cu californienii pentru sezonul 2019/20 și să încaseze 31.5 milioane dolari sau să iasă din acest angajament și să negocieze, cu Warriors, ori cu altă echipă, un nou contract.

Nu mai puțin de patru echipe – NY Knicks, Brooklyn Nets, LA Lakers și LA Clippers – sunt dispuse să-i ofere un contract pe patru ani în valoare totală de 140 milioane dolari. Fiecare dintre aceste grupări sunt conștiente că e posibil să aștepte până la un an după Durant, dacă acesta va opta să semneze cu oricare dintre ele.

Durant s-a alăturat lui Warriors în vara anului 2016, după ce alături de OKC Thunder a pierdut cu Golden State în finala Conferinței Vest după ce a condus cu 3-1 la general.

Meciul 6 al finalei NBA 2019 va fi ultimul disputat la Oracle Arena din Oakland, California. Partida are loc în cursul nopții de joi spre vineri, ora 4:00, fiind transmisă în direct la Telekom Sport. Toronto Raptors conduce cu 3-2 la general.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.