Kevin Allen este noul pivot al lui ACS Târgu Jiu

Kevin Allen este noul jucător al echipei ACS Târgu Jiu. În vârstă de 24 ani, înalt de 2.11 metri, originar din SUA se află la primul angajament în țara noastră.

Kevin Allen este pivotul american ales de noi pentru munca grea de sub panou, in sezonul ce urmeaza.Are 24 de ani ,…

Publicată de Asociatia Club Sportiv Targu Jiu pe Luni, 20 August 2018

Allen a încheiat activitatea universitară în 2016. El a jucat pentru Pratt între 2012/14, Boise State în sezonul 2014/15, respectiv Emporia State în stagiunea 2015/16. Are două sezoane la nivel profesinist.

Ultimul său angajament s-a consemnat în Nicaragua, alături de Jinotega. Aici a bifat 23 prezențe, având medii statistice de 21.1 puncte, 13.7 recuperări, 2.6 pase decisive, 2.0 capace și 0.8 intercepții pentru 30.2 la eficiență.

Până la această oră gorjenii au anunțat legitimările lui Marius Deconescu și Alexandru Berca. De asemenea au fost prelungite angajamentele lui Adrian Roșu, Răzvan Bratoloveanu, Alex Danciu, Andrei Eduard Bălcescu, Robert Nanu, Remus Raceanu, Bălășoiu Alexandru, Lilă Iulian, Eduard Vasile Eduard Mihai, Neguleasa Radu.

Echipa din Târgu Jiu este antrenată de Laurențiu Răuț și Claudiu Alionescu.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.