Kawhi Leonard iese la rampă pentru Spurs, însă Marc Gasol și Mike Conley aduc victoria pentru Grizzlies

Memphis Grizzlies au egalat seria cu San Antonio Spurs, din primul tur al playoff-ului NBA. „Urșii” au triumfat după o repriză de prelungiri, scor 110-108, pentru a restabili egalitatea la 2.

Formația antrenată de către David Fizdale s-a desprins la zece puncte cu șapte minute înainte de final, însă Kawhi Leonard a avut o prestație formidabilă în încheierea timpului regulamentar. El a înscris ultimele 16 puncte ale lui Spurs pentru a-și aduce echipa în avantaj pe tabela de marcaj. Mike Conley a restabilit egalitatea la 96, iar Leonard a ratat ultima aruncare din timpul regulamentar.

Kawhi a marcat ultimele opt puncte ale texanilor și în repriza de prelungiri, incluzând două coșuri de trei puncte, însă Marc Gasol a ieșit la rampă în ultima secundă a timpului de joc cu un coș de două puncte prin care Memphis a câștigat partida.

Conley a avut 35 puncte, 9 recuperări, 8 pase decisive, Marc a totalizat 16 puncte, 12 recuperări, 4 pase decisive, Vince Carter a terminat cu 13 puncte, iar Zach Randolph a totalizat 12 puncte, 11 recuperări pentru Grizzlies.

Kawhi a avut 43 puncte (7/10 la trei puncte), 8 recuperări, 6 intercepții și trei pase decisive. L-a secondat Tony Parker, cu 22 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări, iar LaMarcus Aldridge a terminat cu 13 puncte pentru Spurs.

Scorul general devine 2-2. Fiecare și-a câștigat meciurile de pe teren propriu. Meciul 5 se va disputa în San Antonio. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.