Kawhi a triumfat în duelul cu DeMar

DeMar DeRozan a fost primit cu urale de publicul din Toronto înaintea și în timpul meciului pe care Raptors l-au susținut în comopania noii echipe a amintitului jucător – San Antonio Spurs. O recepție total opusă față de cea pe care i-au acordat-o suporterii texani lui Kawhi Leonard la duelul acelorași echipe în urmă cu câteva săptămâni.

În pofida primirii călduroase, finalul partidei a demonstrat parcă exact ceea ce se știa. DeRozan este un baschetbalist foarte bun, însă Kawhi Leonard se află la alt nivel. Cel din urmă a reușit o intercepție la DeMar și s-a dus până în coș pentru două puncte cu care a adus definitiv pe Toronto în avantaj, scor 118-117. Kawhi a stabilit apoi rezultatul final, de 120-117, de la linia de pedeapsă.

A fost un meci echilibrat pe tot parcursul celor 48 minute de joc. Raptors au avut un procentaj superior la aruncările de trei puncte, au bifat mai multe vizite la linia de pedeapsă, au avut mai puține posesii pierdute și mai multe reucperări ofensive în drim spre victorie.

Kawhi a totalizat 25 puncte, 6 recuperări, Pascal Siakam a adăugat 22 puncte, 6 pase decisive, iar Kyle Lowry și Danny Green au terminat cu câte 17 puncte fiecare. Serge Ibaka a contabilizat 13 puncte, 15 recuperări pentru Toronto.

DeRozan a replicat cu 23 puncte, 8 pase decisive, Marco Belinelli a adăugat 21 puncte, 6 recuperări, iar Davis Bertans a terminat cu 16 puncte pentru San Antonio. Deși a rotit doar nouă jucători, echipa texană a beneficiat de 60 puncte din partea unității a 2-a în acest meci.

Reamintim că ReRozan a fost cedat de Toronto Raptors la San Antonio Spurs în schimbul lui Kawhi Leonard în vara anului 2018. DeMar a fost surprins și dezamăgit de această mutare, el fiind fericit în Canada, însă a fost utilizat drept monedă de schimb în plecarea lui Kawhi din San Antonio, la solicitarea sa.

Toronto obține cea de-a 7-a victorie consecutivă și are 44-16 la general, menținându-se pe locul al 2-lea în Conferința Est, la un meci în urma lui Milwaukee. San Antonio a ajuns la 33-27 și ocupă locul 7 în Vest, fiind cu doar două meciuri deasupra locului 9.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.