Kataja Basket s-a calificat în finala campionatului din Finlanda

Kataja Basket s-a calificat în finala campionatului Finlandei la baschet masculin – ediția 2016/17. Fostul adversar al CSM CSU Oradea în Basketball Champions League a câștigat semifinala disputată în compania lui Helsinki Seaguls cu scorul general de 4-1.

Ultimul meci al seriei a consemnat o victorie categorică pentru Kataja, scor 91-71. Acesta s-a desfășurat la Joensuu. De notat că la formația din capitala Finlandei a evoluat Gerald Lee.

În primul tur al playoff-ului Kataja a trecut de Nokia cu scorul de 3-1.

Finala campionatului din Finlanda îi va aduce adversar pe câștigătoarea dintre Salon Vilpas (locul 1 în sezonul regulat) și Kauhajoki (locul 4). Scorul general al acestei semifinale este de 3-3. Ultimul act se va juca pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Kataja Basket a pierdut ambele confruntări directe cu CSM CSU Oradea din Champions League, însă a repurtat o serie de victorii memorabile în compania unor formații redutabile, precum Pinar Karsiyaka, Maccabi Rishon, Venezia sau Le Mans. Finlandezii s-au calificat pentru playoff-ul FIBA Europe Cup, fiind eliminați în optimile de finală, similr campioanei României.

Foto: basketballcl.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.